Termeni si conditii

Cazarea la pensiunea noastra indiferent pentru numarul de zile solicitat incepe la ora 12.00. Pentru o zi de cazare timpul se conteaza incepand de la ora 12.00 si se termina a doua zi la ora 10.00.

Pentru rezervari prin telefon sau online, in momentul rezervarii se va plati o suma in coantumul de 20 % din suma totala datorata pentru cazare.
Daca turistii care fac rezervare din anumite cauze renunta la sejur, nu va mai returna avansul platit..

Daca turistii renunta la o anumita perioada de sejur dupa ce au fost cazati, nu vor primi banii inapoi pentru zilele la care au renuntat.

In momentul sosirii la pensiunea Delta Holiday se va completa formularul de cazare si se va achita integral contravaloarea intregii perioade de cazare.
Daca turistii doresc sa-si prelungeasca sejurul, acesta se poate face numai in limita disponibilitatilor, adica in perioada respectiva sa nu fie rezervari.
Este intrzis fumatul si depozitarea alimentelor perisabile in camera.
Este permis utilizarea gratarului folosind pentru ardere carbuni si lemne propii si spalarea vaselor folosite atunci cand turistii folosesc si pregatesc alimentele lor.
Excursiile cu barca in Delta Dunarii se stabilesc in ziua sosirii pentru a beneficia de locuri rezervate pentru zilele in care doresc sa efectueze excursia.
Nu este permisa tulburarea ordinii si linistii celorlalti turisti dupa ora 22.00.
Orice paguba adusa pensiunii de catre turisti si constatata de conducere va fi platita de acestia